EN
Operabeavató: A néző közbeszól

Operabeavató: A néző közbeszól

DELTA Produkció

Színházi előadás

Időpontok

Hogyan legyen a zene és a színház mindenkié? Mi azt valljuk, hogy e két dolog egyesülése, az opera, bárki számára érthetővé és élvezetessé tud válni. Jöjjön el és tesztelje magát: vajon ön MINDENKI?

Nálunk minden megtörténik, aminek egy hagyományos operaelőadás során nem lenne szabadA legnagyobb operákat humoros és közérthető formában ízekre szedő sorozatban a nézőket Dinyés Dániel vezeti be a zene rejtelmeibe, az operai próbafolyamatba pedig Göttinger Pál rendező enged betekintést. A minden alkalommal egyedi, megismételhetetlen előadásokhoz estéről estére a hazai operajátszás legelismertebb művészei társulnak. A sorozat folytatásos, de nézőink bármikor becsatlakozhatnak. Egy biztos: nincs két egyforma előadás! 

Operabeavató sorozat: A néző közbeszól

Az Operabeavató új sorozata egy különleges vállalás, méghozzá egy új magyar opera létrehozása a közönség segítségével. A csapat a nézőkkel együtt alkalomról alkalomra találja ki minden elemét az új műnek, amely így kilenc hónap alatt mindenki szeme láttára születik meg. Göttinger Pál a közönség által is diktált jelenetek kitalálásáért és az előttük zajló rendelkezőpróbák megtartásáért felel. Dinyés Dániel írja a zenét, Závada Péter költő, drámaíró pedig a librettót. A néző közbeszól című sorozat állandó közreműködői Kolonits Klára, Bordás Barbara és Erdős Attila operaénekesek.

Dinyés Dániel karmester-zeneszerző és Göttinger Pál rendező évek óta futó sorozatának megújult változata egész évben látható a 6szín műsorán. Lemaradni nem lehet, csak kimaradni.

Zenei vezető: Dinyés Dániel

Rendező: Göttinger Pál

Librettó: Závada Péter

Producer: Delta Produkció

Rendezőasszisztens: Czaba Eszter, Dicső Dorka

Fotó: Gordon Eszter

 

 

Időpontok

6szín
(1066 Budapest Jókai u. 6.)
2024.04.23. | 19:00
2024.05.23. | 19:00

Betöltés...